Gårdsbutiken

Gårdsbutiken

På gården finns en liten gårdsbutik där vi säljer våra egna produkter samt andra utvalda produkter som vi helt enkelt själva tycker om. Allt kött eller annan mat som kommer ifrån djur är bara våra egna produkter.

Öppettider

Onsdagar kl. 15 - 18

Lördagar kl. 11 - 14

Gårdsbutiken


I vårt sortiment hittar ni en stor variation av vilt, men exakt vad som finns varierar beroende på tillgång. Det vi säljer i butiken har vi fått in ifrån lokala jägare eller är ifrån vårt eget hjorthägn alternativt andra lokala vilthägn som lämnar till oss. Vi vill inte importera djur långväga ifrån utan tycker i första hand att vi ska ta tillvara på de fantastiska resurser som finns i närområdet. 


Allt viltkött är uppslaktat, veterinärbesiktigat och hängmörat hos oss.


Våra charkprodukter görs med hög kötthalt och de är laktos och glutenfria. I vissa charkprodukter har vi fläskkött som då kommer ifrån Sannakulla Lantgård i Södra Sandby som har en småskalig uppfödning av bland annat gris. Deras grisar får gå ute och böka, syskonskaran följs åt så inga grisar blandas med risk för bråk vid varken uppväxt eller slakt och de kör grisarna själva till ett närliggande gårdsslakteri.

Man kan köpa enskilda styckdetaljer samt hjort- eller vildsvinslådor. Vill man ha en låda är det säkrast att beställa. Styckningsdetaljerna är välputsade, inget svinn behöver räknas ifrån.

I gårdsbutiken finner ni även:

I mellandagarna 2018 blev vi klara med renoveringen av gårdsbutiken. Det blev ett stort lyft och vi är väldigt nöjda. Tack alla kunder för att ni stod ut med röran under den utdragna renoveringen!

Vi har också olika godsaker till hunden- tex hjorthorn, torkade ben, putskött mm

Ni är välkomna att komma förbi på ett besök eller att kontakta oss för en beställning. Om ni önskar beställa produkter som vi inte har på lager ber vi er ha förståelse för att det kan vara svårt att ge leveransdatum. Det är levande djur och det går inte alltid som man tänkt sig så det är mycket att ta hänsyn till för att allt ska kunna ske på ett bra sätt och djurens välmående hela vägen tills själva avlivningen måste alltid vara första prioritet.


Mer om vårt sortiment hittar ni under produkter via länken nedan.