Kallskuret och pate

Kallskuret

 

Varmrökt Hjortstek Stekarna av innerlår, ytterlår och fransyska som är varmrökta. Mycket god mjuk smak som passar perfekt som pålägg med pepparrot till, eller serveras kall i skivor med en krämig god potatisgratäng. från 298kr/kg. Hjortfiolen är alltid från dovhjortskalv, enastående mör och fin.

 

Varmrökt vildsvin Innerlår, ytterlår och fransyska som vi varmröker. Finns även karré och hel rygg med ben i mån av tillgång. Mycket gott som pålägg eller till en pastasallad. från 255kr/kg

 

Grilljerad Hjortrostbiff En smakrik och väl avvägd kryddning på denna goda, möra hjort rostbiff. Gjord på fina steken innerlår. Klar att skivas och avnjutas precis som den är. Beställningsvara!

 

Hjortpaté En örtkryddad paté, med grovmalen hjortfärs och lite hjortlever. För att behålla viltkaraktären har vi späck från vildsvin. Mycket god med rabarber chutney som tillbehör. 222kr/kg

 

Vildgåsbröstfilé Bröstfilé av kanadagås. Varmrökt, helt underbar i smaken. 295kr/kg

 

Rökt hjorthjärta Kallrökt hjorthjärta som pålägg eller tärnad i en omelett. 150kr/kg

 

Varmrökt fasan Hel varmrökt fasan eller fasanbröst med bröstbenet kvar, varmrökt, mild fin smak från 179kr/kg

 

Varmrökt Vildand Bröstbenet är kvar, men är lätt att skära bort. Helt underbar smak när det är varmrökt, gräsand är gott i vanliga fall, här blir det en dröm! 298kr/kg

 

Vildsvinsjulskinka, hel benfri lårstek från vildsvin, lättrökt och lättsaltad.

Ska in i ugnen till 62 grader i innertemperatur, vila en halvtimme, ta av nätet och grilljera som vanligt. 239kr/kg