Kallskuret och pate

Kallskuret & Paté

 

Varmrökt Hjortstek

Stekarna av innerlår, ytterlår och fransyska som är varmrökta. Mycket god mjuk smak som passar perfekt som pålägg med pepparrot till eller som kall i skivor med en krämig god potatisgratäng. Hjortfiolen är alltid från dovhjortskalv, enastående mör och fin.

 

Varmrökt vildsvin

Innerlår, ytterlår och fransyska som vi varmröker. Finns även karré och hel rygg med ben i mån av tillgång. Mycket gott som pålägg eller till en pastasallad.

 

Grilljerad Hjortrostbiff

En smakrik och väl avvägd kryddning på denna goda, möra hjort rostbiff. Gjord på innerlår. Klar att skivas och avnjutas precis som den är. Beställningsvara!

 

Hjortpaté

En örtkryddad paté, med grovmalen hjortfärs och lite hjortlever. För att behålla viltkaraktären har vi späck från vildsvin. Mycket god med rabarber chutney som tillbehör.

 

Vildgåsbröstfilé

Bröstfilé av kanadagås. Varmrökt, helt underbar i smaken.

 

Rökt hjorthjärta

Kallrökt hjorthjärta som pålägg eller tärnad i en omelett.

 

Varmrökt fasan

Fasanbröst med bröstbenet kvar, varmrökt, mild fin smak.

 

Varmrökt Vildand

Bröstbenet är kvar, men är lätt att skära bort. Helt underbar smak när det är varmrökt. Gräsand är gott i vanliga fall, här blir det en dröm!

 

Vildsvinsjulskinka

Hel benfri lårstek från vildsvin, lättrökt och lättsaltad.

Ska in i ugnen till 62 grader i innertemperatur, vila en halvtimme, ta av nätet och grilljera som vanligt.

 

 

Vi reserverar oss för slutförsälgning.