Produkter

Produkter

Nedan är ett urval av våra produkter. För priser, frågor eller förfrågningar om andra produkter är ni välkommna att hör av er.

Vi tillsätter askorbinsyra och nitritsalt i charkuterierna för att få ett säkert livsmedel med bra hållbarhet. Det går att tillverka charkuterier utan dessa tillsatser men då är hygienen av yttersta vikt och när det gäller vilt är hygienen vid slakten svårare att kontrollera eftersom djuren inte avlivas inne på slakteriet utan ute i det fria.

Färskt & Fruset Kött

HJORT

Vi erbjuder året runt diverse styckdetaljer från dovhjort. Vi har alltid dessa produkter i frysen men säljer det också som färskt. Nedan är ett urval av det som vi typiskt har på lager. Om andra styckdetaljer önskas kan detta oftast beställas.

  • Innerfilé
  • Ytterfillé/ryggfilé
  • Entrecote
  • Innerlår
  • Ytterlår
  • Rostbiff
  • Fransyska
  • Benfri bogstek
  • Skivad lägg med ben (Osso buco)
  • Färs

RÅDJUR

Rådjur säljer vi främst fruset, men förekommer ibland även som färskt. Tillgången på rådjur varierar. Nedan ser ni de styckdetaljer som vi främst lagerhåller:

  • Innerfilé
  • Sadel
  • Benfri lårstek
  • Innerlår
  • Ytterlår
  • Rostbiff
  • Fransyska
  • Färs

VILDSVIN

Vildsvin säjer vi främst fruset men förekommer även som färskt. Tillgången varierar. Nedan listas de styckdetaljer vi oftast har på lager.

  • Innerfilé
  • Benfri kottlettrad
  • Sadel
  • Benfri karré
  • Innerlår
  • Skinka
  • Benfri bog
  • Färs


VILDFÅGEL

Tillgången är typisk väldigt säsogberoende och vilka arter som erbjuds varierar, en vanligast är fasan och vildand (gräsand).


HARE

Tillgången varierar mycket och är säsongsberoende. Detta säljer vi govstyckat, d.v.s. som sadel och hela lår med ben (inkl. lägg) samt styckdetaljer som grytbitar (typiskt framben).

Varmrökt

& kallrökt

HJORT

De flesta delar som vi säljer färskt/fruset går att få som varmrökt. Nedan ser ni de detaljer som vi typiskt har på lager.

  • Varmrökt Ytterlår
  • Varmrökt Fiol
  • Kallrökt Hjärta

VILDSVIN

Vi föröker att ha varmrökt vildsvin på lager, men utbudet kan variera något, nedan följer några exempel.

  • Varmrökt Sadel (med ben)
  • Varmrökt Fransyska
  • Varmrökt Ytterlår


VILDFÅGEL

Rökt vildfågel kan fås mot beställning vid tillgång på vildfågel. Finns ibland på lager.

  • Varmrökt Fasanbröst
  • Varmrökt Vildandsbröst


Charketurier

GRILL-, STEK- & KOKKORV

Vi erbjuder flera olika korvar på viltkött med högt köttinehåll.

  • Asterix (Vildsvin & Hjort)
  • Obelix (Vildsvin)
  • Extrakryddad (Vildsvin)
  • Hjort (Hjort)

ÖVRIGA MATKORVAR

  • Vildprinsen (prinskorv på Hjort och Vildsvin)
  • Vildwiener (wienerkorv på Hjort och Fläsk från utegående grisar)
  • Hjortfalukorv (Hjort och Fläsk från utegående grisar)

PÅLÄGGSKORV

Varm- och kallrökta korvar som är klara att läggas på macken.

  • Vitlökskorv, varmrökt (Hjort & Fläsk från utegående grisar)
  • Bonnarps Vilda, varmrökt (Hjort & Vildsvin)
  • Vildringen, kallrökt (Hjort & Vildsvin)

ÖLKORVAR

Våra trevliga ölkorvar på viltkött

  • Bonnarps Vilda Ökorv (Hjort & lite Vildsvin)
  • Vildsvinsölkorv Nr 1 (Vildsvin)
  • Vildsvinsölkorv HOT (Vildsvin)

ÖVRIKA CHARKPRODUKTER

  • Hjortpaté (Hjortkött, Hjortlever & fett från Vildsvin/Fläsk från utegående grisar)

Öppettider


ONSDAGAR 15:00 - 18:00

LÖRDAGAR 11:00 - 14:00

Onsdag 17/7 STÄNGT!

Eller enligt överenskommelse.

Mottagningen för vilt håller öppet dygnet runt.

Med förbehåll för ev. semestrar.

Följ oss

Copyright @ All Rights Reserved

Följ oss på Facebook  för att

vara först med att få ny information och erbjudande!

Adress


Bonnarp 664

264 53 Ljungbyhed

SWEDEN


Tlf: +46 (0)725-68 66 00


info@bonnarpshjort.se