Företaget

Bonnarps Hjortgård är ett familjeföretag som drivs av AnnaGreta och Mats Toftner. Vi strävar efter att producera viltköttsprodukter av högsta kvalitet med bästa djuromsorg som grund.

Vår målsättning är att leverera viltkött av högsta kvalitet med egen kontroll över hela kedjan från uppfödning till färdig produkt. Under vintern utfodras djuren med gräsensilage som vi har odlat på egen mark i närheten. Ensilaget serveras hjortarna med hel spannmål inblandat. På sommaren klarar de sig utmärkt på vad hägnet ger i gräsbete och kvist.

 

Utöver hjortköttet från hägnet har vi även viltkött som kommer från frilevande vilt i skogarna runt Söderåsen, jägarnas överskott. Allt viltet uppslaktas, veterinär besiktigas, hängmöras och styckas i våra lokaler som är godkända av livsmedelsverket. Vildsvin trikintestas.

 

AnnaGreta är ansvarig för försäljning och vidareförädling och Mats har ansvaret för hjortuppfödningen, styckningen och slakten.

Köttet säljs i vår Gårdsbutik, men kan även beställas hos Smak för mat. Vissa av våra charkprodukter kan ni även hitta hos Haga produkter vid Sunnanå, Fenix i Röstånga, ICA i Perstorp och hos ICA Nära i Lund.

Bondens egen Marknad i Malmö deltar vi på när den är igång i Malmö.