Gårdsbutik

Gårdsbutiken

Ordinarie öppettider:

Torsdagar och fredagar kl.15-18, sista lördagen i varje månad kl.11-14.

Se sidan aktuellt för helgdagars öppettider.

 

Allt vårt kött är uppslaktat, veterinärbesiktigat och hängmörat i vår vilthanteringsanläggning som är godkänd av Livsmedelsverket. Vildsvin även trikintestade.

Vårt sortiment: Hjort, Älg, Rådjur, Vildsvin, Hare, Vildkanin, Vildgås, Gräsand, Duva, Mufflon och Fasan. Lagret kan variera något beroende på jaktlyckan!

Styckningsdetaljerna är välputsade, inget svinn behöver räknas ifrån.

Charkprodukter av alla sorter på viltköttet. Alla våra produkter är med en hög kötthalt, låg fetthalt och endast askorbinsyra och nitritsalt är tillsatt för ett säkert livsmedel.Lång hållbarhet i frysen. Laktos och glutenfritt.

 

Hjortsalva för torra händer, fötter och tassar, hjortliniment och hundschampo har vi i butiken. Allt tillverkat av hjortfettet.

Dessa produkter kan även beställas och skickas via post hem mot frakt.

 

I vår gårdsbutik finns även Österlen kryddors produkter, Ystad, Senap från Petersborgs Gård, Österlen, marmelad och sylt från Fruemöllans bär, Västra Sönnarslöv, Ullgarn från familjen Williams får här i Bonnarp, Rapsolja från Krokstorps Gård med de rätta omega 3 fettsyrorna, Helsingborg. Mästers torrfoder till hundar, svenskt, putskött från vilt eller lamm när vi har styckat. Tuggben till hundar i form av torkade hjortben och horn. Lakrits från Kolsvart i Malmö, Honung och äppelmust från Hästveda, Potatis- och rofruktschips från Larsviken, Viken.