Bo på hjortgård

Bo på Hjortgård

Rofullt äldre sekelskiftes hus, inrett med för huset tidstypiska möbler, men med modern standard. Oljade trägolv i de individuellt inredda rummen och vedkamin i köket. Utsikt över söderåsen från verandan med kvällssol. Huset är perfekt för det lilla sällskapet över en weekend, bo en natt på genomresa, i jobbet, eller privat, konferens på dagen och laga mat tillsamans på kvällen. Veckouthyrning, hela huset är också möjligt.

 

I Tomtebo fyller vi kylen med frukostvaror och ni dukar upp en underbar, speciell frukost, vilken tid ni vill på morgonen! Våra goda charkprodukter, som tex: varmrökt hjort, varmrökt fasan, vitlökskorv av hjort, och annat läckert. Hemkokt marmelad, eko-ägg, samt det vanliga frukostsortimentet med bröd,fil och flingor.Tomtebo har fyra dubbelrum, alla med dusch och toalett. Tvättmaskin och torktumlare finns. Fullt utrustat kök på bottenvåningen.

 

Skåneleden passerar på 1,3km på vägen till Skäralid eller Klöva Hallar, men det går också att hitta en stig som leder till Mormors bod i Stenestad för en kopp kaffe. Ljungbyheds flygplats är runt knuten och Golfbanan i Ljungbyhed ett slag bort. Men det är även nära till tre andra golfbanor!